Til at begynde med …

Jeg har haft ønske i mange år om at lave kunstmalerier.  I år (2016) har jeg endelig besluttet at gøre det for alvor.  Det skete kort efter min fars død i februar – min far hvilke kunst evner og interesse har påvirket mig på mange måder.

Jeg startede med at male med nogle rigtige gamle oliefarver på nogle rigtige gamle lærred, som min mand har arvet af sin far. Jeg har aldrig mødt min svigerfar, da han død da min mand kun var 16 år. Det viser sig at han, ligesom min egen far, også var interesseret i at male og at lave diverse kunstværker.

Nu bruger jeg hans kunstværktøj – gamle oliefarver, lærred, og pensler men alligevel stadig ret gode.  Og jeg må sige, at det er en fornøjelse og en fantastisk følelse at kunne male med disse materiale, som er mere end måske 60 år gamle. Det er næsten til at gå tilbage til den tid, hvor han malede.

Som man kan forvente, er mine første “practice”-malerier ikke gode nok. De næste er blevet bedre.

 

Her er mit første oliemaleri i år - malet med gamle oliefarver på en gamle lærred.
Her er mit oliemaleri i år – malet med gamle oliefarver på en gamle lærred.